Torsk med fräsch grönsaksröra
Smakrika torskfiléer med en fräsch röra av paprika och chilismaksatt crème fraiche, salladslök och majs. Torsk med fräsch grönsaksröra serveras med långkornigt ris och haricots verts.
Ingredienser
4 portioner
3 dl långkornigt ris
4 torskfiléer, sej eller hoki (à ca 150 g)
1 tsk salt
1 tsk socker
1 krm peppar
1 msk olja
1 burk majs (à 300 g)
1 knippa salladslök
2 dl crème fraiche smaksatt med paprika och chili (13,5 %)
1 dl vatten
För alla
Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche smaksatt med paprika och chili.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) smaksatt med paprika och chili.
Gör så här
Tips
Får du inte tag på crème fraiche smaksatt med paprika och chili, kan du själv blanda lätt crème fraiche med 1/2 dl ajvar relish och 1-2 krm kajennpeppar. Receptet är för 4 port.
Har du lagat receptet?
Kommentarer