Kryddiga och smakrika biffar av blandfärs, ananas, ingefära och muskot. Servera de zanzibariska färsbiffarna med en kryddcouscous av kanel, couscous och ruccolablad.
Ingredienser
4 portioner
Färsbiffar
600
g
blandfärs
1/2
burk konserverad ananas (à 220 g)
1
gul lök
2
vitlöksklyftor
2
äggulor
1
tsk
ingefära
1
krm
muskot
1
tsk
salt
2
krm
grovmalen svartpeppar
Kryddcouscous
3
dl
couscous
2
msk
smör
1
tsk
malen kanel
1
tsk
malen kardemumma
1
tsk
grovmalen svartpeppar
1
knippe rucolablad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
7
3 st
Kommentarer
Carina
2022-06-22
Håller inte riktigt ihop, men smakerna är jättegoda
Annica
2013-09-20
Mina höll inte ihop, mer färs än biffar!
Irja
2004-07-13
Kryddig och god couscous, gott att tillsätta lite russin. Om du vill ha en sås till är det gott att smaksätta matlagningsyoghurt med mango chutney.
Kommentarer
Carina
2022-06-22Håller inte riktigt ihop, men smakerna är jättegoda
Annica
2013-09-20Mina höll inte ihop, mer färs än biffar!
Irja
2004-07-13Kryddig och god couscous, gott att tillsätta lite russin. Om du vill ha en sås till är det gott att smaksätta matlagningsyoghurt med mango chutney.