Zanzibariska färsbiffar med kryddcouscous
Kryddiga och smakrika biffar av blandfärs, ananas, ingefära och muskot. Servera de zanzibariska färsbiffarna med en kryddcouscous av kanel, couscous och ruccolablad.
Ingredienser
4 portioner
Färsbiffar
600 g blandfärs
1/2 burk konserverad ananas (à 220 g)
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 äggulor
1 tsk ingefära
1 krm muskot
1 tsk salt
2 krm grovmalen svartpeppar
Kryddcouscous
3 dl couscous
2 msk smör
1 tsk malen kanel
1 tsk malen kardemumma
1 tsk grovmalen svartpeppar
1 knippe rucolablad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Håller inte riktigt ihop, men smakerna är jättegoda
Carina
2022-06-22Mina höll inte ihop, mer färs än biffar!
Annica
2013-09-20Kryddig och god couscous, gott att tillsätta lite russin. Om du vill ha en sås till är det gott att smaksätta matlagningsyoghurt med mango chutney.
Irja
2004-07-13