Vin- och honungsmarinerad rostbiff med chèvrepotatisgratäng - Tips vid tidsbrist

En ljuvlig rätt som går snabbt att tillaga. Låt rostbiffen marineras i en blandning av vitt vin, olja och honung och ge den färdigköpta potatisgratängen ett lyft genom att tillsätta soltorkade tomater och chevréost.

Ingredienser
4 portioner
400 g färdigstekt rostbiff (i tunna skivor)
3 msk vitt vin
2 msk olja
1 msk flytande honung
1 krm grovmald svartpeppar
färdigköpt potatisgratäng
8 marinerade soltorkad tomat
100 g smulad chèvre
Gör så här
02:00:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentar
Godast blir det om du gör din egen potatisgratäng och använder soltorkade tomater i örtmarinad. Jag brukar sila bort oljan i marinaden och använda mig av den resterande kryddblandning att toppa potatisgratängen med. Snåla inte på de soltorkade tomaterna, då blir det 5 gafflar!!!
Elisabeth
2002-12-26