Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Vin- och honungsmarinerad rostbiff med chèvrepotatisgratäng - Tips vid tidsbrist

En ljuvlig rätt som går snabbt att tillaga. Låt rostbiffen marineras i en blandning av vitt vin, olja och honung och ge den färdigköpta potatisgratängen ett lyft genom att tillsätta soltorkade tomater och chevréost.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Lägg rostbiff på ett fat.
  2. Blanda vitt vin med olja, flytande honung och grovmald svartpeppar. Skeda marinaden över rostbiffen och låt stå kallt ca 2 tim.
  3. Värm färdigköpt potatisgratäng enligt förpackningens anvisning.
  4. Lägg på soltorkade tomater i strimlor och smulad chevrèost när ca 10 min återstår av gräddningstiden.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 400 g färdigstekt rostbiff (i tunna skivor)
  • 3 msk vitt vin
  • 2 msk olja
  • 1 msk flytande honung
  • 1 krm grovmald svartpeppar
  • färdigköpt potatisgratäng
  • 8 marinerade soltorkad tomat
  • 100 g smulad chèvreost
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?