Vildand och duva med whiskeysås

Betyg 3.1 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Vildand och duva med whiskeysås

Vildand och duva med whiskeysås är en anrik festmåltid som känns flärdfull och spännande. Fågelrätten får smak av balsamicovinäger, äpple och rundas av med en skvätt rökig whiskey.

Vildand och duva med whiskeysås

Ingredienser

4 portioner
duva
vildand
salt
peppar

Sås

buljong (eller gulaschsoppa på burk)
1/2 dl socker
1 dl balsamicovinäger
1 äpple
ev vatten
majsstärkelse
whisky (gärna rökig)
salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rusty Nail
Betyg 4.6 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kyckling med "vild" kantarellsås
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hel kyckling i ugn med citron och timjan
Betyg 3.9 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Smokey Martini
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Whisky sour
Betyg 4.2 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Helstekt kalkon med salvia, citron och vitlök
Betyg 4.1 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad