Varm gubbe

Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Varm gubbe

Den här varma gubben kommer bli en förstklassig start på din middagsbjudning. En tjusig röra gjord på bland annat ägg, ansjovis och cottage cheese placeras på mörkt fullkornsbröd och täcks av Västerbottensost som får smälta när mackan bakas i ugnen.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Varm gubbe

Ingredienser

4 mackor
2 hårdkokta ägg
3/4 burk ansjovis (à 125 g)
1/2 rödlök
1 kruka persilja
1 dl cottage cheese
1 krm nymalen svartpeppar
4 skivor kavring eller mörkt fullkornsbröd
2 dl riven Västerbottensost

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Elisabeths cottage cheeseröra
    Betyg 3.4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Köttbullswraps
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Jills cottage cheese à la Malta
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Evas morotssallad med bacon
    Betyg 2 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad