Tunnbröd

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Tunnbröd

Nu behöver du inte längre en bagarstuga för att baka ditt eget tunnbröd. Gör brödet själv i din ugn och imponera på dina vänner! Tunnbrödet smaksätter du med dragon och oregano som bidrar med friska dofter.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1996

Tunnbröd

Ingredienser

30 st
125 g  smör
2 msk  ljus sirap
1 tsk  salt
6 dl  vatten
25 g  jäst
1 1/2 dl  torrmjölk
3 msk  dragon
3 msk  oregano
15 dl  vetemjöl (15 dl motsvarar ca 900 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Schweizerschnitzel
Betyg 3.3 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbröd med fänkål
Betyg 2.6 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Örtkryddad delikatesspotatis
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Dragonsenap
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dragonsmör 
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rostad morotsspread med dragon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga