Tunnbröd

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Tunnbröd

Nu behöver du inte längre en bagarstuga för att baka ditt eget tunnbröd. Gör brödet själv i din ugn och imponera på dina vänner! Tunnbrödet smaksätter du med dragon och oregano som bidrar med friska dofter.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1996

Tunnbröd

Ingredienser

30 st
125 g smör
2 msk ljus sirap
1 tsk salt
6 dl vatten
25 g jäst
1 1/2 dl torrmjölk
3 msk dragon
3 msk oregano
15 dl vetemjöl (15 dl motsvarar ca 900 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Schweizerschnitzel
Betyg 3.3 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dragonsenap
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Örtkryddad delikatesspotatis
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Dragonsmör
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rostad morotsspread med dragon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smörbakad purjolök med citron och dragon
Betyg 4.4 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga