Tunnbröd

Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tunnbröd

Nu behöver du inte längre en bagarstuga för att baka ditt eget tunnbröd. Gör brödet själv i din ugn och imponera på dina vänner! Tunnbrödet smaksätter du med dragon och oregano som bidrar med friska dofter.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1996

Tunnbröd

Ingredienser

30 st
125 g smör
2 msk ljus sirap
1 tsk salt
6 dl vatten
25 g jäst
1 1/2 dl torrmjölk
3 msk dragon
3 msk oregano
15 dl vetemjöl (15 dl motsvarar ca 900 g)

Gör så här

00:30:00
00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Schweizerschnitzel
Betyg 3.3 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kryddsmör med dragon
Betyg 3.2 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Dragonsmör
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rostad morotsspread med dragon
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Örtkryddad delikatesspotatis
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dragonsenap
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad