Svensk rub

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Svensk rub

Svensk rub stöts grovt i en mortel och består av fänkål, timjan, kummin, farinsocker, örtsalt, senapsfrön och flingsalt. Passar bra till kött, fågel och fisk.

Svensk rub

Ingredienser

1,5 dl
2 msk gula senapsfrön
1 msk örtsalt
2 msk fänkål
1 msk timjan
1 msk hel kummin
2 msk farinsocker
2 msk flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • En svensk rub
    Betyg 2.3 av 5.55 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Medelhavsrub
    Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Amerikansk, rökig rub
    Betyg 2.5 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Cajun rub
    Betyg 2.8 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rub till kött, fisk och fågel
    Betyg 2.9 av 5.42 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bombay chilirub - mycket het
    Betyg 2.8 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad