Surdeg gourmet med mandarin-cottage cheese, betor och rostade mandlar

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Surdeg gourmet med mandarin-cottage cheese, betor och rostade mandlar

Ett matigt alternativ till ris à la malta där mandarin blandas med cottage cheese och serveras tillsammans med kokta rödbetor, rostad mandel och gourmetknäcke gjort på surdeg. Riktigt goda små munsbitar till jul!

Surdeg gourmet med mandarin-cottage cheese, betor och rostade mandlar

Ingredienser

8 portioner
1 mandarin
100 g cottage cheese
salt
200 g kokta rödbetor
70 g rostad sötmandel

Till servering

surdegsknäcke (gärna surdeg gourmet)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Köttbullswraps
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Evas morotssallad med bacon
    Betyg 2 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grön ärtröra med pepparrot
    Betyg 2.8 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad