Strutsbiffar med kiwisalsa
Att laga struts känns både spännande och exotiskt. Testa att göra biffar av strutsen och krydda med lite rosépeppar. Servera sedan biffarna med en fräsch kiwisalsa till. Fantastiskt gott!
Ingredienser
4 portioner
4 strutsbiffar (à ca 150 g)
1 msk smör eller margarin
1 tsk salt
2 krm grovt krossad blandning av svart-, grön- och rosépeppar
Salsa
4 kiwi
2 salladslökar
1 röd paprika
3 msk olja
1 msk vitvinsvinäger
1/2 msk råsocker
2 krm salt
några droppar tabasco
Till servering
bakad potatis
sallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Strutsbiff? Men recept på flamberad svanhals finns inte...
Daniel
2020-03-01Hej Daniel! Nej det har vi inte provlagat. Om du gör ett sådant recept får du gärna höra av dig om hur det smakade ;) Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-03-02