Att laga struts känns både spännande och exotiskt. Testa att göra biffar av strutsen och krydda med lite rosépeppar. Servera sedan biffarna med en fräsch kiwisalsa till. Fantastiskt gott!
Ingredienser
4 portioner
4
strutsbiffar (à ca 150 g)
1
msk
smör eller margarin
1
tsk
salt
2
krm
grovt krossad blandning av svart-, grön- och rosépeppar
Salsa
4
kiwi
2
salladslökar
1
röd paprika
3
msk
olja
1
msk
vitvinsvinäger
1/2
msk
råsocker
2
krm
salt
några droppar tabasco
Till servering
bakad potatis
sallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
0
1 st
Kommentar
Daniel
2020-03-01
Strutsbiff? Men recept på flamberad svanhals finns inte...
Redaktionen ICAse
2020-03-02
Hej Daniel! Nej det har vi inte provlagat. Om du gör ett sådant recept får du gärna höra av dig om hur det smakade ;) Hälsningar Ulrika
Kommentar
Daniel
2020-03-01Strutsbiff? Men recept på flamberad svanhals finns inte...
Redaktionen ICAse
2020-03-02Hej Daniel! Nej det har vi inte provlagat. Om du gör ett sådant recept får du gärna höra av dig om hur det smakade ;) Hälsningar Ulrika