Sockerkaka med päron och valnötter

Recept på mumsig sockerkaka med päron och valnötter. Du gör en mjuk kakbotten och gör sedan en god fyllning av päron, crème fraiche, socker, ägg och valnötter. Servera kakan till kalas eller fika tillsammans med en klick grädde eller vaniljsås!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2002

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
9 stÄr de smält eller rumsvarmt smör?
Veronica
Hej Veronica! Det är rumsvarmt smör som används. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Enkel och god. Snåla inte med päronen.
Göran
Riktigt god o saftig kaka! Denna kommer jag gärna att bjuda mina vänner på, med en klick grädde till. Mums! Iréne💚
Irene
Detta är ju ingen tårta!! Päronkaka är mer korrekt.
Sophia
Supermumsig
Jeanette
Supergod!!
Katarina
Enkel och god. Använde minifraiche, tillsatte vaniljsocker och serverade med vaniljvisp. Den blev väldigt uppskattad!
Marika
Jättegod och saftig tårta. Bra hållbarhet, åt den två dagar efteråt.
Åsa
Lätt att göra och blev jättegod! Att den gjordes två dagar i förväg är perfekt!
Eva