Salta bräder

Ett enkelt recept på ett snabbt och lättlagat tilltugg. Allt du behöver är tunnbröd, olivolja och örtsalt. Servera de spröda bröden vid festliga tillfällen eller bjudningar.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003

Ingredienser
6 portioner
1 paket mjukt tunnbröd (à 250 g)
olivolja
örtsalt
För alla
Innehåller gluten. Laktos, mjölkprotein och ägg kan förekomma i brödet.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Går dessa att fixa några dagar innan men ändå behålla krispet? Hur förvaras dem då bäst..?
Johanna
2022-07-13Hej Johanna! Ja, det går bra. Du förvarar dem bäst i t ex i en kakburk, dvs lufttätt och i rumstemperatur. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-07-18Kanongott och så enkelt 👌
Ingegärd
2021-01-10Succe varenda gång!
Susanne
2011-04-08