Salta bräder

Betyg 4 av 5.
25 personer har röstat
5
Salta bräder

Ett enkelt recept på ett snabbt och lättlagat tilltugg. Allt du behöver är tunnbröd, olivolja och örtsalt. Servera de spröda bröden vid festliga tillfällen eller bjudningar.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003

Salta bräder

Ingredienser

6 portioner
1   paket mjukt tunnbröd (à 250 g)
olivolja
örtsalt

För alla

Innehåller gluten. Laktos, mjölkprotein och ägg kan förekomma i brödet.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
25 personer har röstat

Kommentarer

Går dessa att fixa några dagar innan men ändå behålla krispet? Hur förvaras dem då bäst..?

Johanna

2022-07-13

Hej Johanna! Ja, det går bra. Du förvarar dem bäst i t ex i en kakburk, dvs lufttätt och i rumstemperatur. 😊 Hälsningar Elina

Redaktionen

2022-07-18

Kanongott och så enkelt 👌

Ingegärd

2021-01-10

Succe varenda gång!

Susanne

2011-04-08

Testa liknande recept

Gougères – Ostbollar
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tunnbrödschips med Västerbottensost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crostini med olika toppings
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Löjromsrulle med cheddar
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsnacks med parmesan
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Löjromspotatis
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga