Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Salta bräder

Ett enkelt recept på ett snabbt och lättlagat tilltugg. Allt du behöver är tunnbröd, olivolja och örtsalt. Servera de spröda bröden vid festliga tillfällen eller bjudningar.

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 2003
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Skär långa strimlor av tunnbrödet, ca 25 cm långa och 3 cm breda.
  3. Pensla bröden med olivolja på båda sidor. Krydda bröden med örtsalt.
  4. Lägg bröden på en plåt och torka dem i ugnen i ca 10 minuter, eller tills de blivit hårda.

För alla

Innehåller gluten. Laktos, mjölkprotein och ägg kan förekomma i brödet.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 1 paket mjukt tunnbröd (à 250 g)
  • olivolja
  • örtsalt
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?