Rucolaröra

Betyg 3.7 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Rucolaröra

Rucolaröra är ett utmärkt tillbehör på buffén eller som dressing och dip till dina grönsaker och chips. Kvarg och yoghurt ger den krämiga grunden till röran som smaksätts med vitlök och rucolasallad, ett enkelt och smarrigt recept på röra.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2009

Rucolaröra

Ingredienser

10 portioner
1 vitlöksklyfta
2 dl rucolasallad (2 dl rucola motsvarar ca 35 g)
1 burk kvarg (à 2 1/2 dl, 10%)
1 dl yoghurt av medelhavstyp (10%)
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

7 st
  • Sjysst röra som vi äter till det mesta sommartid

    Anna-lena

  • Den här gillade jag starkt! Bra komplement till buffébordet. Vacker med den gröna färgen och mycket lättgjord.

    Ulrika

  • Alldeles fantastiskt god! Jag har gjort den flera ggr, bl a till grillat kött. Nu har jag gjort den inför kommande kräftskiva, och denna gång använde jag Turkisk yoghurt (ni vet den stora hinken) och det blev lika så gott! Bara ett tips, om ni som jag glömmer att köpa hem allt... ;)

    Helena

Testa liknande recept

  • Oströra
    Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Jordgubbspaket med limekvarg
    Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pistageyoghurt
    Betyg 2.7 av 5.34 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Fårost till grillspett
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grillad munk med hallon och blåbär
    Betyg 3.2 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad