Rostad kokos med passionsfrukt och glass
Som fräsch och enkel efterrätt i glas: servera rostad kokos toppat med passionsfrukt och glass. En magisk trio av sött, nötigt och syrligt som får gästerna att storkna!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2021
Ingredienser
4 portioner
2 dl riven kokos
3 msk smör
3 msk strösocker
2 passionsfrukter
1/2 l vaniljglass
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så enkelt, gott å fräscht, ett toppenrecept!
Annika
2024-11-14Gott o enkelt! Jag använder fryst passionsfrukt. Blir lika gott, enklare o billigare.
Maria
2024-04-06Otroligt god för att vara så enkel! Den rostade kokosen är pricken över i. Har gjort denna många gånger och fler lär det bli. Jag brukar toppa den med en halv eller 1/4 passionsfrukt för lite extra ”lyx”, det blir himla fint!
Camilla
2024-01-06