Rostad kokos med passionsfrukt och glass

Som fräsch och enkel efterrätt i glas: servera rostad kokos toppat med passionsfrukt och glass. En magisk trio av sött, nötigt och syrligt som får gästerna att storkna!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2021

Ingredienser
4 portioner
2 dl riven kokos
3 msk smör
3 msk strösocker
2 passionsfrukter
1/2 l vaniljglass
För alla
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och glass.
Gör mjölkproteinfri: byt smör och glass mot mjölkproteinfria ersättnings produkter.
Gör äggfri: välj äggfri glass.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergott och enkelt att göra! Blev en hit på jobbet 😃
Kristin
2022-02-16Hej! :) Kan man göra kokossmulet en dag innan? Eller blir det alldeles för hårt då?
Kristin
2022-02-08Jätteenkelt och gott
Mia
2021-09-03