Rischoklad

Rischoklad, risbräck eller chokladbräck som den också kallas för är en riktig klassiker. Den är enkel och snabb att göra då endast två ingredienser ingår och gott blir det. Ett helt perfekt recept när barn vill vara med och göra julgodis.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stSuper gott
Lisa
Jag gjorde två satser och smaksatte med fyra olika ingredienser, flingsalt, kokos, krossad polkagris och smarties. Nu är de i kylen och vi får se vilka som blir favoriter. /Linn
Linn
Mycket Mycket goda.. en favorit hemma hos oss
Jennifer
Hur länge kan man ha det i kylskåpet
Lena
Hej Lena! Dessa håller sig minst en vecka i kylen. Ännu längre om du förvara på en sval och torr plats. Hälsningar Lisa
ICA-köket
Ja Carina går bra frysa :)
Åsa
Kan man frysa?
Catrin
Hej Catrin! Ser att du redan fått hjälp från Åsa, men ja, de går att frysa :) Hälsningar Lisa
ICA-köket