Quesadillas med tomat och lök
Snabba och enkla veganska quesadillas. Dessa quesadillas innehåller tomat, lök, blandade bönor och naturligtvis krämig ost som smälter precis lagom mycket. Servera som lunch eller en enkel middag gärna med en god sallad.
Ingredienser
4 portioner
1 förp kokta blandade bönor (à 380 g)
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
2 tomater
1 förp majskorn (à 150 g)
1 tsk olja
1 tsk spiskummin
salt
peppar
8 tortillabröd (medium)
1 förp växtbaserad riven ost (à 150 g)
1/2 förp rucola (à 65 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ös på med ost om de på något sätt ska hänga ihop och inte allt innehåll trilla ut.
Pernilla
2021-03-20Ny favorit, blev supergott! Men rekommenderar att fylla och vika bröden på mitten istället för hela bröd med lock på, blir enklare att vända! Och så lite olja i pannan!
Emily
2021-03-12