Plommon-bellini

Betyg 2.7 av 5.85 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Plommon-bellini

Bjud på en sprudlande välkomstdrink med mousserande vin smaksatt med det söta japanska plommonvinet umeshu. Är det svårt att få tag på går det att ersätta med ett annat frukt- eller bärvin, exempelvis körsbärsvin.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014

Plommon-bellini

Ingredienser

1 portion
2 msk umeshu, japanskt vin av plommon
1 1/2 dl torrt mousserande vitt vin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi527 KJ / 126 kCal
Fett0 g
Salt0.01 g
Kolhydrater2 g
Protein0 g

Testa liknande recept

  • Nyårsbubbel med blodapelsin
    Betyg 2.8 av 5.69 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kejsargrogg, Bellini och Mimosa
    Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sommarbubbel
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Mimosa
    Betyg 4.6 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Festlig norrländsk drink
    Betyg 3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Annas bellini
    Betyg 2.6 av 5.78 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad