Pitabrödkrutonger
![Pitabrödkrutonger](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Gyllene spröda brödkrutonger kryddade med oregano och örtsalt. Brödkrutongerna är goda att servera tillsammans med sommarsallad. Gör dina pitabrödkrutonger dagen innan och låt krutongerna ligga öppet och torrt.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2007
![Pitabrödkrutonger](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
6 portioner
4 pitabröd
2 msk olja
1 msk smör
2 tsk torkad oregano
1/2 tsk örtsalt
Gör så här
Tips
Förberedelser:
1 dag innan- Stek pitabrödkrutonger, låt dem sedan ligga öppet och på en torr plats till nästa dag.
1 dag innan- Stek pitabrödkrutonger, låt dem sedan ligga öppet och på en torr plats till nästa dag.
Har du lagat receptet?
Kommentarer