Pitabrödkrutonger

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Pitabrödkrutonger

Gyllene spröda brödkrutonger kryddade med oregano och örtsalt. Brödkrutongerna är goda att servera tillsammans med sommarsallad. Gör dina pitabrödkrutonger dagen innan och låt krutongerna ligga öppet och torrt.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2007

Pitabrödkrutonger

Ingredienser

6 portioner
4   pitabröd
2 msk  olja
1 msk  smör
2 tsk  torkad oregano
1/2 tsk  örtsalt

Gör så här

Tips

Förberedelser:
1 dag innan- Stek pitabrödkrutonger, låt dem sedan ligga öppet och på en torr plats till nästa dag.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad halloumi i pitabröd
Betyg 4.2 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fransk sallad med valnötter
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fougasse
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Focaciette
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Salta bräder
Betyg 4 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kikärtssnacks
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga