Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Pitabrödkrutonger

Gyllene spröda brödkrutonger kryddade med oregano och örtsalt. Brödkrutongerna är goda att servera tillsammans med sommarsallad. Gör dina pitabrödkrutonger dagen innan och låt krutongerna ligga öppet och torrt.

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 2007
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär pitabröden i kuber och stek bitarna gyllenbruna i olja och smör. Strö över oregano och örtsalt.
  2. Låt bitarna rinna av på en bit hushållspapper.
  3. Servera gärna krutongerna till Sommarsallad.

Tips

Förberedelser:
1 dag innan- Stek pitabrödkrutonger, låt dem sedan ligga öppet och på en torr plats till nästa dag.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 4 pitabröd
  • 2 msk olja
  • 1 msk smör
  • 2 tsk torkad oregano
  • 1/2 tsk örtsalt
Lägg till i inköpslistan

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer