Päronbubbel med ingefära och rom

227
1
Päronbubbel med ingefära och rom

Mousserande vin är en perfekt bas att blanda drinkar på. Här i en fräsch aperitif med smak av ljus rom, ingefära och päron. Givetvis går det lika bra att göra päronbubblet med alkoholfritt mousserande vitt vin, och ljus rom-essens på flaska.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2015

Päronbubbel med ingefära och rom

Ingredienser

10 portioner
1 msk
riven ingefära
1 dl
ljus rom
3 dl
konc saft (med päronsmak)
2
flaskor mousserande torrt vitt vin (1 1/2 liter)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

En dag före festen
Vid servering

Vad tyckte du om receptet?

227

Kommentar

Johan

2018-12-31

Grymt god nyårsdrink!!! 👍

Näringsvärde per portion

Energi 625 KJ / 149 kCal
Fett 0.2 g
Salt 0.02 g
Kolhydrater 7 g
Protein 0.2 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept