Päronbubbel med ingefära och rom
![Päronbubbel med ingefära och rom](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_128490/cf_259/paronbubbel_med_ingefara_och_rom.jpg)
Mousserande vin är en perfekt bas att blanda drinkar på. Här i en fräsch aperitif med smak av ljus rom, ingefära och päron. Givetvis går det lika bra att göra päronbubblet med alkoholfritt mousserande vitt vin, och ljus rom-essens på flaska.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2015
![Päronbubbel med ingefära och rom](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_128490/cf_259/paronbubbel_med_ingefara_och_rom.jpg)
Ingredienser
10 portioner
1 msk riven ingefära
1 dl ljus rom
3 dl konc saft (med päronsmak)
2 flaskor mousserande torrt vitt vin (1 1/2 liter)
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
En dag före festen
Vid servering
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi625 KJ / 149 kCal
Fett0.2 g
Salt0.02 g
Kolhydrater7 g
Protein0.2 g
Kommentar
Grymt god nyårsdrink!!! 👍
Johan
2018-12-31