Päronbubbel med ingefära och rom

Betyg 3.2 av 5.
229 personer har röstat
1
Päronbubbel med ingefära och rom

Mousserande vin är en perfekt bas att blanda drinkar på. Här i en fräsch aperitif med smak av ljus rom, ingefära och päron. Givetvis går det lika bra att göra päronbubblet med alkoholfritt mousserande vitt vin, och ljus rom-essens på flaska.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2015

Päronbubbel med ingefära och rom

Ingredienser

10 portioner
1 msk  riven ingefära
1 dl  ljus rom
3 dl  konc saft (med päronsmak)
2   flaskor mousserande torrt vitt vin (1 1/2 liter)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

En dag före festen
Vid servering

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
229 personer har röstat

Kommentar

Grymt god nyårsdrink!!! 👍

Johan

2018-12-31

Näringsvärde per portion

Energi625 KJ / 149 kCal
Fett0.2 g
Salt0.02 g
Kolhydrater7 g
Protein0.2 g

Testa liknande recept

Mimosa
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sommardrink med hallon, lime och rom
Betyg 3.8 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Äppelmimosa
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bellini med granatäpple
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sorbet med prosecco
Betyg 3.7 av 5.
19 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grapefruktdrink med rosmarin
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga