Päronbubbel med ingefära och rom

Betyg 3.2 av 5.229 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Päronbubbel med ingefära och rom

Mousserande vin är en perfekt bas att blanda drinkar på. Här i en fräsch aperitif med smak av ljus rom, ingefära och päron. Givetvis går det lika bra att göra päronbubblet med alkoholfritt mousserande vitt vin, och ljus rom-essens på flaska.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2015

Päronbubbel med ingefära och rom

Ingredienser

10 portioner
1 msk riven ingefära
1 dl ljus rom
3 dl konc saft (med päronsmak)
2 flaskor mousserande torrt vitt vin (1 1/2 liter)

Gör så här

En dag före festen
Vid servering

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.229 personer har röstat

Kommentar

Grymt god nyårsdrink!!! 👍

Johan

2018-12-31

Näringsvärde per portion

Energi625 KJ / 149 kCal
Fett0.2 g
Salt0.02 g
Kolhydrater7 g
Protein0.2 g

Testa liknande recept

Mimosa
Betyg 4.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Bellini med granatäpple
Betyg 4.6 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Äppelmimosa
Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Sommardrink med hallon, lime och rom
Betyg 3.8 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grapefruktdrink med rosmarin
Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Mango- och äppeldrink
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad