Parmaskinka med tomat, basilika och parmesanost
![Parmaskinka med tomat, basilika och parmesanost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Lyxig och snabblagad baguette med parmaskinka, tomat, basilika och parmesan. Gör en smakfylld röra av tomat, vitlök och basilika som du strör över vitlöksrostad baguette. Hyvla på parmesanost och servera den utsökta skinkan bredvid brödet.
![Parmaskinka med tomat, basilika och parmesanost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 baguette
3 vitlöksklyftor
8 tomater
1 knippe färsk basilika
1 msk olivolja
salt och peppar
20 skivor skinka av parmatyp, tunna skivor 5/pers
50 g färsk parmesan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer