Pannacotta med hallongelé och vit choklad

Avsluta middagen genom att bjuda dina vänner på en italiensk klassiker. Den fluffiga pannacottan har en fin smak av vanilj och gör sig utmärkt med den söta hallongelén och den hyvlade vita chokladen på toppen.

Gör så här
00:00:30
03:00:00
00:00:30
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stBra o supergott, enkelt med gelésockret.
Maria
Hur mycket räknade man som en portion?
Maria
Lite väl sött och då gillar jag ändå söta efterrätter.
Anna
Hej! Jag tripplade receptet men använde vanilj motsvarande 4 port. (1 tsk konc. vaniljpulver- EJ vaniljsocker) Blev perfekt! Mycket god och skönt att slippa gelatin- jobbet!
Eva
Bara undrar hur länge den behöver stå i kylen innan man kan hälla på hallon toppingen? Något tips ?
Sacha
Hej Sacha! Minst 3 timmar blir bra för en god pannacotta. Hälsningar Michelle
ICA-köket
d
Maria
Går det bra att göra den dagen innan?
Carina
Hej Carina! Japp, det går bra att göra i förväg. Hälsningar Michelle
ICA-köket
Jättegod! Dock behöver man öka mängden på multisockret en aning.
Carina