Melonsallad på piel de sapo

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Melonsallad på piel de sapo

En söt och somrig sallad med melon som passar perfekt att servera till efterrätt. Blanda piel de sapomelonen med honung, vin och mynta och låt den stå och dra innan den serveras. Det passar fint att servera citronsorbet till.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1999

Melonsallad på piel de sapo

Ingredienser

4 portioner
1 piel de sapomelon (1 melon motsvarar ca 1 kg)
1/2 dl flytande honung
1 1/2 dl vitt vin eller matlagningsvin
1/2 kruka mynta

Till servering

citronsorbet

Gör så här

02:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi747 KJ / 179 kCal
Fett0.5 g
Salt0.1 g
Kolhydrater35 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Melon- och myntapaj
Betyg 2.9 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vinbål med melon
Betyg 2.8 av 5.37 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ärtcrush
Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vattenmelondrink
Betyg 3.3 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Exotisk mocktail med citronsorbet
Betyg 4 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Slush på vattenmelon
Betyg 3.7 av 5.98 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad