Melonsallad på piel de sapo

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Melonsallad på piel de sapo

En söt och somrig sallad med melon som passar perfekt att servera till efterrätt. Blanda piel de sapomelonen med honung, vin och mynta och låt den stå och dra innan den serveras. Det passar fint att servera citronsorbet till.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1999

Melonsallad på piel de sapo

Ingredienser

4 portioner
1   piel de sapomelon (1 melon motsvarar ca 1 kg)
1/2 dl  flytande honung
1 1/2 dl  vitt vin eller matlagningsvin
1/2   kruka mynta

Till servering

citronsorbet

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi747 KJ / 179 kCal
Fett0.5 g
Salt0.1 g
Kolhydrater35 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Melon- och myntapaj
Betyg 2.9 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vinbål med melon
Betyg 2.8 av 5.
37 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ärtcrush
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vattenmelondrink
Betyg 3.2 av 5.
29 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Exotisk mocktail med citronsorbet
Betyg 3.9 av 5.
19 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fruktig nyårssallad
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga