Melonsallad på piel de sapo

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Melonsallad på piel de sapo

En söt och somrig sallad med melon som passar perfekt att servera till efterrätt. Blanda piel de sapomelonen med honung, vin och mynta och låt den stå och dra innan den serveras. Det passar fint att servera citronsorbet till.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1999

Melonsallad på piel de sapo

Ingredienser

4 portioner
1 piel de sapomelon (1 melon motsvarar ca 1 kg)
1/2 dl flytande honung
1 1/2 dl vitt vin eller matlagningsvin
1/2 kruka mynta

Till servering

citronsorbet

Gör så här

02:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi747 KJ / 179 kCal
Fett0.5 g
Salt0.1 g
Kolhydrater35 g
Protein1 g

Testa liknande recept

  • Melon- och myntapaj
    Betyg 2.9 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vinbål med melon
    Betyg 2.8 av 5.37 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ärtcrush
    Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vattenmelondrink
    Betyg 3.3 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fruktig nyårssallad
    Betyg 2.9 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Coupe Colonel
    Betyg 3 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad