Melonsallad med fetaost och mynta

Supergod melonsallad med fetaost och rödlök, som är snabb att göra och passar perfekt att servera till grillat. I salladen möter vattenmelonens sötma den salta fetaosten i en skön bladning. Toppa salladen med fräsch mynta och lite svartpeppar.

Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1252 KJ / 299 kCal
Fett19 g
Salt1.7 g
Kolhydrater22 g
Protein9 g
Kommentarer
11 stSupergod, o kan tänka mig att ha bara den lime-marinerade rödlöken till tex kött. Sååå gott...
Ulrika
Ljuvlig🍉🍉🍉🍉
Jeanette
Perfekta sommarlunchen med grillade kycklingvingar och lufttorkad skinka
Elisabeth
dessa enkla sallader är något jag gillar
Barbro
Supergod! Perfekt sommarsallad, med bara lite lufttorkad skinka eller till buffén.
Helena
Öskar få recept man kan printa
Annemieke
Om man får lite över funkar den till dagen efter eller blir den väldigt mojsig?
Magnus
Hej Magnus! Salladen blir inte dålig, men precis som du tror kan den bli lite mojsig och löksmaken ta överhand. Om du är osäker på hur mycket som går åt skulle jag råda dig att skära och blanda en sallad som du tror går åt. Därefter skära resten och lägga i separata burkar. Då kan du snabbt blanda till lite mer - eller spara till dagen efter. Vänliga hälsningar Harriet
ICA-köket
Enkelt att göra och mycket gott speciellt på sommaren och till sommarbuffé
Mitra
Jag gör en dressing på olivolja,limejuice, honung salt och peppar, som jag ringlar över salladen
Richard
En fräsch och matig vattenmelonsallad. Jag serverade tunnskivad rostbiff till.
Anna