Melonentré med räkor

Betyg 3.5 av 5.
15 personer har röstat
4
Melonentré med räkor

Starta din middagsbjudning med den här spektakulära melonentrén! En exotisk blandning av räkor, melon, grapefrukt och rädisor som toppas med en krämig dilldressing och stenbitsrom.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2003

Melonentré med räkor

Ingredienser

4 portioner
ca 500 g vattenmelon
2 grapefrukter
ca 300 g räkor med skal
1 endive
några rädisor
1 burk svart stenbitsrom (à 50 g)

Dressing

1 1/2 dl crème fraiche
1 knippa dill
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Har bjudit på denna förrätt många gånger. Alltid lika uppakattad!

Christina

2009-10-16

En fin och fräsch förrätt, med väl kombinerade ingredienser! Ganska pilligt dock, så den tar sin tid att förbereda. Servera gärna ett mousserande till, så blir det extra festligt.

Håkan

2007-04-20

Detta var en riktig höjdare. Fräsch och frisk förrätt. Otroligt god kombination med räkor och melon!!

Maria

2005-06-23

Testa liknande recept

Aqua fresca de sandia
Betyg 2.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spett med räkor och melon
Betyg 1.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Piggelin sommarsallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bakad fetaost med grapefrukt och fänkål
Betyg 4.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Melonslush med ingefära och lime
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Melonsallad med fetaost och mynta
Betyg 4.5 av 5.
44 personer har röstat
Under 30 min att tillaga