Melonentré med räkor
Starta din middagsbjudning med den här spektakulära melonentrén! En exotisk blandning av räkor, melon, grapefrukt och rädisor som toppas med en krämig dilldressing och stenbitsrom.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2003
Ingredienser
4 portioner
ca 500 g vattenmelon
2 grapefrukter
ca 300 g räkor med skal
1 endive
några rädisor
1 burk svart stenbitsrom (à 50 g)
Dressing
1 1/2 dl crème fraiche
1 knippa dill
salt
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Har bjudit på denna förrätt många gånger. Alltid lika uppakattad!
Christina
2009-10-16En fin och fräsch förrätt, med väl kombinerade ingredienser! Ganska pilligt dock, så den tar sin tid att förbereda. Servera gärna ett mousserande till, så blir det extra festligt.
Håkan
2007-04-20Detta var en riktig höjdare. Fräsch och frisk förrätt. Otroligt god kombination med räkor och melon!!
Maria
2005-06-23