Matjesill med brynt smör och rom

Betyg 4.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Matjesill med brynt smör och rom

Matjesill med brynt smör, rom och ägg är en lyxig midsommarrätt. Brynt smör och rom hjälper till att skapa det där lilla extra i smaken. En urgod klassiker.

Matjesill med brynt smör och rom

Ingredienser

4 portioner
2 förp matjessill i bitar (à 200 g)
4 kokta ägg
2 schalottenlökar
8 kokta potatisar
1 dl riven pepparrot
1/2 dl hackad dill
50 g smör (+ extra till formen)
1 - 2 förp caviar stenbitsrom (à 75 g)
svartpeppar

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Ser gott ut men ska det verkligen tillagas i ugnen?

    Anne marie

    Hej Anne Marie! Ja, den här varianten ska tillagas i ugnen. Hälsningar Elina

    ICA-köket

Testa liknande recept

  • Silltårta
    Betyg 4.2 av 5.101 personer har röstat
    Receptet har 26 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gubbröra med matjessill
    Betyg 4.4 av 5.241 personer har röstat
    Receptet har 40 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Nubbesallad
    Betyg 4.2 av 5.93 personer har röstat
    Receptet har 17 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad