Mango- och bananglass med kokosgrädde

Betyg 4.3 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Mango- och bananglass med kokosgrädde

Kokosgrädde är endast det krämiga och gräddiga som du får när kokosmjölken separerar sig. Kokosgrädden har därför en högre fetthalt än kokosmjölken. Mango- och bananglassen ger en sötsyrlig och len smak och den blir en helt vegansk liten energibomb som kan behövas i februarimörkret.

Mango- och bananglass med kokosgrädde

Ingredienser

4 portioner

Glass

2 mogna bananer
250 g fryst mango
2 dl kokosgrädde (20%)
1 tsk nymalda kardemummakärnor

Till servering

1 mogen mango
1/2 granatäpple
1 dl frysta hallon
2 msk rostade kokosflingor
1/2 tsk nymalda kardemummakärnor
1 tsk sesamfrö
lingonpulver
2 msk lönnsirap

Gör så här

04:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Kan den förvaras i frysen?

    Mathilda

    Hej Mathilda! Den är godast nygjord men den går att frysa in. Hälsningar Elina

    ICA-köket

Näringsvärde per portion

Energi1349 KJ / 322 kCal
Fett15 g
Salt0.2 g
Kolhydrater42 g
Protein2 g

Testa liknande recept

  • Vietnamesisk kaffeglass
    Betyg 4.7 av 5.37 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kokosglass med mango och maränger
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Teas bananglass
    Betyg 3.7 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bananglass på pinne
    Betyg 4.6 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad