Makrillmacka med solros

Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Makrillmacka med solros

En smarrig kvällsmacka med grovt rågbröd som toppas med härlig makrill i tomatsås, rucola, salladslök, tabasco och rostade solrosfrön. Mackan går snabbt att förbereda och är matig och smakfull.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Makrillmacka med solros

Ingredienser

2 portioner
2 råg frallor (rågbullar)
rucola
1 burk makrill i tomatsås
1 salladslök
1 msk rostade solrosfrön
några droppar tabasco
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Makrillwrap
Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Knäckebröd med makrill och avokado
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tunnbrödsklämma med rökt makrill och ishavssallad
Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Korvmacka med ajvar relish och sallad
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Smörrebröd med sellerisallad och makrill
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad