Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Luncheon cake

Luncheon cake är en saftig kaka som du gör genom att täcka en sockerkaka med tre olika lager när den svalnat. Börja med krossad ananas, sedan fluffig marsankräm och till sist len grädde. Låt din härliga kaka stå kallt före den avnjuts.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Baka sockerkakan enligt receptet på förpackningen, helst i en glasform. Grädda något kortare tid än vad som anges på förpackningen.
  2. Förbered marsankrämen.
  3. När kakan svalnat, täck den med ett lager ananas. Täck med marsankrämen och toppa med vispgrädde. Kyl minst en timme.

För alla

Luncheon cake innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 1 sats sockerkaksmix
  • 2 satser marsanpulver mjölk
  • 1 burk krossad, avrunnen ananas (à 400 g)
  • 3 dl vispad grädde
Lägg till i inköpslistan