Lammfilé i ginvinägrett med pomeranskräm

Betyg 3.4 av 5.42 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Lammfilé i ginvinägrett med pomeranskräm

När dina gäster sätter tänderna i den här välsmakande lammfilén kommer de att bli överlyckliga. Lammfilén får under natten marineras i ginvinägrett. Vid serveringen läggs köttet på en bädd av sallad och över ringlar du fyllig pomeranskräm. Sagolikt!

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2003

Lammfilé i ginvinägrett med pomeranskräm

Ingredienser

4 portioner
400 g lammfilé
salt
svartpeppar
blandade salladsblad till servering

Ginvinägrett

1/2 dl olja
1/2 dl gin
10 krossade enbär
1/2 tsk timjan
salt

Pomeranskräm

1 dl crème fraiche
2 krm malen pomerans
1/2 msk aprikosmarmelad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • JÄTTEBRA BJUDMAT! Lätt att förbereda och bara att plocka fram när gästerna kommer. Till lammet serverade vi en färskpotatissallad med dressing, baserad på dijonsenap och olivolja. MUMS!

    Anna-carin

Testa liknande recept

  • Herrgårdssill
    Betyg 2.7 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Chèvrefylld lammfilé
    Betyg 2.4 av 5.40 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad