Krustader Elotes (Krustader med rostad majs)

Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Krustader Elotes (Krustader med rostad majs)

Dessa krustader elotes är små goda tilltugg som görs på samma sätt som den mexikanska majsrätten med samma namn. Blanda ihop majs, chili, vitlök och majonnäs till en god röra och toppa med riven parmesan. Perfekt som mingelmat eller snacks!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2025

Fyllda krustader på ett runt fat toppade med riven parmesan och skivad salladslök.

Ingredienser

24 st
1 förp majskorn (à 150 g)
3 salladslökar
1/2 - 1 röd peppar (chili)
1/2 msk olja
salt
1/2 lime (1 tsk skal och 1/2 msk juice)
1/2 dl majonnäs
24 minikrustader
1 1/2 dl finriven parmesan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Enkla att göra och väldigt goda, hettan kan anpassas och nästa gång ska jag testa med chillimayo istället!

    Anna

Näringsvärde per st

Energi181 KJ / 43 kCal
Fett3 g
Salt0.2 g
Kolhydrater2 g
Protein1 g

Testa liknande recept

  • Heta krustader med mjukost
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kalla krustader
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Varma krustader med brie och hjortron
    Betyg 4.7 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Majsröra med jalapeño
    Betyg 4.7 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad