Knaprig chokladkaka

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Knaprig chokladkaka

Recept på knaprig hemmagjord chokladkaka gjord på smör, sirap, kakao, cornflakes, nötter, solrosfrön, russin och choklad. Du smälter samman en smet och låter den stelna i långpanna i kylen. Servera till fikat eller som lyxigt snacks.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1998

Knaprig chokladkaka

Ingredienser

12 bitar
100 g smör
3 msk ljus sirap
2 msk kakao
3 dl cornflakes (gärna k-flingor, som är knapriga)
1 dl grovhackade nötter (gärna sötmandel)
1/2 dl solrosfrön
1 dl russin (s k sultanas)
100 g ljus eller mörk choklad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vit chokladtryffel i långpanna
Betyg 4.2 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krispiga kokostoppar
Betyg 3.8 av 5.
43 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Cornflakeskakor
Betyg 4.3 av 5.
125 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Corny crisp
Betyg 3 av 5.
161 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bärbollar med nötter och solrosfrön
Betyg 3.7 av 5.
20 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Enkla cake pops
Betyg 3.6 av 5.
136 personer har röstat
Över 60 min att tillaga