Kejsargrogg, Bellini och Mimosa

Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Kejsargrogg, Bellini och Mimosa

Med några enkla ingrediensbyten kan du servera tre lyxiga drinkar med en grund av mousserande vin. Din majestätiska Kejsargrogg bottnar du med rustik konjak medan Bellini och Mimosa får en lite sötare smak med hjälp av aprikos- eller apelsinjuice.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Kejsargrogg, Bellini och Mimosa

Ingredienser

1 portion
konjak
mousserande vin
aprikosjuice
apelsinjuice

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Gudomlig!, men serveras även till Kejsare och vanliga syndare och framför allt pensionärer. Sören

    Per sören

  • Visst blev jag skakig knäna efter två av dessa

    Jan-erik

Testa liknande recept

Mimosa
Betyg 4.6 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Glöggsangria med granatäpple
Betyg 4.9 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Söderhavsdrink
Betyg 2.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Planter's punch
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Nyårsbubbel med blodapelsin
Betyg 2.8 av 5.69 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Plommon-bellini
Betyg 2.7 av 5.85 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad