Kanelyoghurt med ingefärsfrukt

0
0
Kanelyoghurt med ingefärsfrukt

En vacker morgon bör förgyllas ytterligare genom att förtära den här fräscha frukosten. Yoghurten blandas med kanel och toppas med blåbär, mango och syltad ingefära. Över frukterna stör du nötter och söt flytande honung.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Kanelyoghurt med ingefärsfrukt

Ingredienser

2 portioner
6 dl
naturell yoghurt
1/2 tsk
malen kanel
1
mango eller fryst, tinad mango i tärningar (1 mango motsvarar 1/2 paket fryst)
1 1/2 msk
syltad ingefära (eller ingefärsmarmelad)
1 dl
färska eller frysta blåbär
2 msk
rostade nötter t ex valnötter, hasselnötter, pumpakärnor
ev 1 msk
akaciahonung

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: byt yoghurt mot laktosfritt alternativ eller mjölkfritt, tex Alpro soya yofu nature.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Testa liknande recept