Kanelyoghurt med ingefärsfrukt

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Kanelyoghurt med ingefärsfrukt

En vacker morgon bör förgyllas ytterligare genom att förtära den här fräscha frukosten. Yoghurten blandas med kanel och toppas med blåbär, mango och syltad ingefära. Över frukterna stör du nötter och söt flytande honung.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Kanelyoghurt med ingefärsfrukt

Ingredienser

2 portioner
6 dl  naturell yoghurt
1/2 tsk  malen kanel
1   mango eller fryst, tinad mango i tärningar (1 mango motsvarar 1/2 paket fryst)
1 1/2 msk  syltad ingefära (eller ingefärsmarmelad)
1 dl  färska eller frysta blåbär
2 msk  rostade nötter t ex valnötter, hasselnötter, pumpakärnor
ev 1 msk  akaciahonung

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: byt yoghurt mot laktosfritt alternativ eller mjölkfritt, tex Alpro soya yofu nature.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Nötig energistart
Betyg 2.8 av 5.
119 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Snabb glass med avokado, mango och hallon
Betyg 3.5 av 5.
29 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Davosgröt
Betyg 3.5 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blåbär med limeyoghurt och havresmul
Betyg 3.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Julsmoothie
Betyg 4.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Salt yoghurtskål med vitlöksstekt zucchini
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga