Kanelcottage cheese med äppel- och nötsallad

Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
0
Kanelcottage cheese med äppel- och nötsallad

Kanelcottage cheese med äppel- och nötsallad är en tjusig topping till pannkakor som förberedes snabbt medans pannkakorna svalnar. Välj dina favoritnötter och smaka av med lite honung.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2011

Kanelcottage cheese med äppel- och nötsallad

Ingredienser

4 portioner
250 g  cottage cheese
2   äpplen t ex Ingrid Marie
1 tsk  malen kanel
100 g  hackade nötter t ex valnötter, hasselnötter och mandlar
ev 2 tsk honung

För alla

Kanelcottage cheese är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri cottage cheese.
Gör mjölkproteinfri: ersätt cottage cheese med t ex tofu.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mellismums med vaniljkvarg och frukt
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Elisabeths cottage cheeseröra
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Cottage cheese med blodapelsin, druvor och sesamkakor
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Köttbullswraps
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Våffelmacka med salami och katrinplommon
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kantareller med getost och cottage cheese
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga