Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Kanelcottage cheese med äppel- och nötsallad

Kanelcottage cheese med äppel- och nötsallad är en tjusig topping till pannkakor som förberedes snabbt medans pannkakorna svalnar. Välj dina favoritnötter och smaka av med lite honung.

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 2011
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Dela och kärna ur äpplena. Skär dem i fina tärningar.
  2. Blanda med övriga ingredienser och smaka ev av med lite honung. Servera till pannkakor.

För alla

Kanelcottage cheese är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri cottage cheese.
Gör mjölkproteinfri: ersätt cottage cheese med t ex tofu.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 250 g cottage cheese
  • 2 äpplen t ex Ingrid Marie
  • 1 tsk malen kanel
  • 100 g hackade nötter t ex valnötter, hasselnötter och mandlar
  • ev 2 tsk honung
Lägg till i inköpslistan
Så handlar du snabbare