Kall potatisterrin

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Kall potatisterrin

Förtjusande kall potatisterrin med rotselleri, dijonsenap och crème fraiche. Kall potatisterrin passar utmärkt på buffébordet eller till kallskuret kött.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2009

Kall potatisterrin

Ingredienser

6 bufféportioner
500 g potatis
1 bit rotselleri (à ca 150 g)
4 schalottenlökar
1 dl finskuren gräslök
4 gelatinblad
3 dl crème fraiche
1 msk dijonsenap
2 msk ljus sirap
1 tsk salt
2 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ryggbiff med rotselleripuré och vitlökssky
Betyg 3.9 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Selleripuré
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grönkålsgratängen som passar julbordet
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Framtidstacos
Betyg 1.9 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glutenfritt bröd med rotselleri
Betyg 4.5 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd sill med äpple, dill och pepparrot
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga