Julkryddad snaps

Det är roligare och godare med egenkryddad snaps till jul. För detta recept på julkryddad snaps behöver du Brännvin Special, saffran, socker, kanel, apelsin och lime. Gör den någon vecka innan den ska serveras.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2002

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stOm man byter ut brännvin special mot Bacardi får man en mycket godare snaps.
C b lennart
I vår smak för söt
Birgitta
Ska spriten "stå och dra" i kylskåp eller i rumstemperatur?
Simon
Jag har satt stöpan idag, ska snart röra i den och hälla upp på flaskor!! Ser fram emot julafton för avsmakning
Mariana
Ska man blanda ihop allt när det har dragit med lime respektive apelsinskal, eller ska det serveras var för sig?
Annika
Hej Annika! Var för sig tänkte vi, så det blir två olika smaker men det går säkert bra att blanda också. Gör så det blir gott och passar dig. Hälsningar Michelle
ICA-köket
Mycket uppskattad snaps till julbordet. I år blir det tredje året jag gör den.
My
Det står en halv påse men även ett halvt gram. Vad stämmer?
Linnéa
Lägg i 1 msk. socker till, då blir det perfekt!!
Anette