Gör en frisk och vacker fruktsallad till julfrukosten. Syrliga citrusfrukter och söt sharon ihop med granatäpplekärnor är en fantastisk kombination. Ihop med lite julkryddor som kanel och kryddnejlika blir den här fruktsalladen oemotståndlig.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2017
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Johanna
2020-12-27Fantastisk! Har testat två år till julbordet nu och den här fräscha men ändå juliga salladen uppskattas efter all julmat. Dock har det varit svårt att hitta sharonfrukt av bra kvalitet till jul så det har jag fått hoppa över när frukterna har varit så dåliga. Men det blir superbra ändå!
Angelica
2019-12-22Går det att göra denna dagen innan och förvara kallt?
Redaktionen ICAse
2020-01-03Hej Angelica! Nja, sharonfrukten kan mörkna något, kanske inte blir toppen... Hälsningar Michelle