Ishavssill med citron

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
0
Ishavssill med citron

Denna sillrätt blir utsökt kombinerad med en spännande sås av bland annat citronjuice, majonnäs, ishavsrom och honung. Garnera ishavssillen med hackad gräslök, citronskal och en extra klick ishavsrom för en perfekt avslutning.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Ishavssill med citron

Ingredienser

10 portioner
1   citron
1/2 msk  flytande honung
1 dl  majonnäs
1 dl  matyoghurt
1 dl  lätt crème fraiche
1 krm  citronpeppar
2 msk  ishavsrom
salt och peppar
ca 420 g  inlaggd sill (5-minuterssill)

Garnering

gräslök
citronskal
ishavsrom

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche och yoghurt mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Dijonsill med örter
Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grön currysill
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sill i glas med ägg, gräslök och pepparrot
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sillklämma
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Inlagd sill med äpple och senapssås
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga