Grönsakslåda med cottage cheese

Denna ugnslagade grönsakslåda med broccoli och purjolök som får sin matighet av en äggblandning med cottage cheese och parmesanost är en enkel vinnare med smak. Cottage cheese och äggen ger en len fyllighet till grönsakslådan som får sin stora smak från parmesanosten.

Gör så här
00:03:00
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1414 KJ / 338 kCal
Fett15 g
Salt3.1 g
Kolhydrater12 g
Protein35 g
Kommentarer
9 stSupergott, jag gjorde halva receptet och körde i airfryern samt kryddade med korean bbq.
Maria
Lättlagat och god som lunchrätt eller enklare kvällsmat Tillsatte lite pesto i äggsmeten. Serverade en grönsallad till med tomat och gurka samt delade apelsinklyftor.
Maria
Det var en god låda men som ensam rätt skulle det vara mer grönsaker i den som t ex morötter kålrot, palsternacka mm.
Ann-sofie
Jättegod, passar bra med baccon. Lätt att göra.
Anna
Inget man blir sugen på men ok.
Malin
Måste gjort fel för gratängen blev ganska vattnig - men god. Hade kasseler till.
Sara
En väldigt lättlagad & god middag med få ingredienser, perfekt.
Linda
Lättgjort och jättegott. Till och med barnen tyckte om gratängen. Resterna blir bra komplement till nästa dags middag.
Gunvor
En mycket god grönsakslådasom var enkel att göra. Serverade den med stekt korv vilket uppskattades av barnen.
Marie