Grönkålssallad med pepparrot och yozo

Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
4.8Världens godaste
Grönkålssallad med pepparrot och yozo

Lyft grönkålssalladen till en nya höjder. Låt grönkålen och silveröken marinera i en het dressing av soja, limesaft och chili. Blanda ner sojabönor och toppa sedan salladen med grönkål, rostade sesamfrön, rostad lök och färsk riven pepparrot. Ett supertillbehör till både kött och fisk.

Grönkålssallad med pepparrot och yozo

Ingredienser

4 portioner
1 silverlök
4 msk japansk soja
3 msk yozo- eller limesaft
2 tsk gochujangpasta eller srirachasås
2 msk sesamolja
2 msk flytande honung
2 förp hackad grönkål (à 125 g)
1 1/2 dl sojabönor
1/2 dl sesamfrö
1 dl rostad lök
1/2 dl färsk riven pepparrot

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Ny favorit på julbordet. Grönkål med touch av Japan.

    Helen

Testa liknande recept

  • Popcorn med chili och lime
    Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Popcorn med kokos, kanel och chili
    Betyg 4.3 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Chili- och citrusmajonnäs
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Het misomarinad
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad