Grillade kycklingspett med caesarpasta
Till de grillade spetten av kycklingfilé, paprika och tomat serverar du den ljuvligaste caesarpastan. Blandningen av äggen, dijonsenapen, kvargen och parmesanosten får en skön sälta av de hackade sardellerna och middagen är klar att avnjutas.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004
Ingredienser
4 portioner
500 g kycklingfilé (lår- eller bröstfilé)
2 - 3 paprikor av olika färg
8 körsbärstomater
färsk timjan
salt
svartpeppar
Caesarpasta
2 ägg
1 burk kvarg (à 250 g)
1 dl lätt crème fraiche
1 msk dijonsenap
salt
peppar
4 msk riven parmesan
1 burk sardellfiléer (à 50 g)
350 - 400 g färsk pasta t ex farfalle
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jag som älskar cesarsallad, provade givetvis detta recept. Men det var ingen god cesarsmak.
Gunilla
2007-04-17