Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Grillade grönsaker och halloumi med olivcottage cheese

Ha mysiga kvällar där ni grillar allt från färska grönsaker till salt halloumiost och skivat lantbröd. Blanda cottage cheese med tapenade till en fantastisk dipp att ha till de grillade läckerheterna!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala löken och skär den i tjocka skivor. Dela paprikorna på längden, kärna ur dem och skär i klyftor. Skär tomaterna i halvor och zucchinin i tjocka skivor.
  2. Pensla grönsakerna med olja och grilla dem mjuka.
  3. Olivcottage cheese: Blanda cottage cheese med tapenade.
  4. Skär osten i ½ cm tjocka skivor och pensla den med olja. Grilla dem ca ½ minut/sida. Grilla brödet.
  5. Servera de grillade grönsakerna med olivcottage cheese och bröd.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 rödlökar
  • 2 paprikor
  • 4 tomater
  • 1 zucchini
  • olja till pensling
  • 250 g halloumiost
  • salt och peppar
  • lantbröd i skivor
Olivcottage cheese
  • 250 g cottage cheese
  • 1 burk svart tapenade (à 200 g)
Lägg till i inköpslistan