Glöggpastej

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
1
Glöggpastej

Hemlagad leverpastej är något alldeles extra! Denna glöggpastej lagar du på kycklinglever och smaksätter med basilika och glögg. Pastejen gör sig utmärkt på julbordet, till julbrödet eller som en egen rätt.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1996

Glöggpastej

Ingredienser

1 sats
400 g  kycklinglever
1   gul lök
2 msk  smör
1 tsk  salt
vitpeppar (från kvarn)
1 tsk  torkad basilika
75 g  rumsvarmt smör
3 msk  glögg

Gele

1   gelatinblad
1/2 dl  buljong (av höns/kalv eller skinkspad som ej är för salt)
1 msk  glögg

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentar

gott

Redaktionen

2009-08-17

Testa liknande recept

Glöggkokta päron med cheddar 
Betyg 4.7 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glöggjulgodis
Betyg 2.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Glöggpäron
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Virgin glöggdrink
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bakad brie med glöggrussin
Betyg 2.9 av 5.
54 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Alkoholfri Royal
Betyg 3.2 av 5.
33 personer har röstat
Under 15 min att tillaga