Glassbomben Halloween är en vacker och underbar efterrätt som dessutom är snabb och enkel att tillverka. Choklad, nötter, marshmallows och sorbet gör detta till en fantastisk glassbomb.
Läs noga ingrediensförteckningen på produkterna. Innehåller gluten. Gör laktosfri: välj havrebaserad glass och mjölkproteinfri choklad vid behov. Gör mjölkproteinfri: välj havrebaserad glass och mjölkproteinfri choklad.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
5 st
Kommentarer
Väldigt fin glassbomb att bjuda på. Dekorera med physalis och hackad mango runt om. Tina en rejäl stund i kylskåp innan servering
Jenny
2024-11-01
Tips: lägg mjukrörd sorbet i skålen med plastfolie, tryck sen ner en mindre skål i sorbeten. Ställ i frysen tills sorbeten är hårdfryst, häll varmt vatten i den inre skålen så den släpper och fyll chokladglassen i hålet!
Linda
2009-11-02
hur i h-vete får ni sorbeten att stanna kvar i skålen med plastfolie??????? sprutlackering?
Kommentarer
Väldigt fin glassbomb att bjuda på. Dekorera med physalis och hackad mango runt om. Tina en rejäl stund i kylskåp innan servering
Jenny
2024-11-01Tips: lägg mjukrörd sorbet i skålen med plastfolie, tryck sen ner en mindre skål i sorbeten. Ställ i frysen tills sorbeten är hårdfryst, häll varmt vatten i den inre skålen så den släpper och fyll chokladglassen i hålet!
Linda
2009-11-02hur i h-vete får ni sorbeten att stanna kvar i skålen med plastfolie??????? sprutlackering?
Kia
2007-10-29