Gino med mandel och nyponcrème

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Gino med mandel och nyponcrème

Få efterrätter är lika enkla och utsökta som Gino. För detta recept behöver du frukt som nektarin eller clementin, banan, kiwi och vit blockchoklad. Servera med en härlig mandel- och nyponcrème av kvarg, nyponpulver, mandelbiskvier och citronsaft.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1998

Gino med mandel och nyponcrème

Ingredienser

4 portioner
2 nektariner eller clementiner
2 bananer
2 kiwi
100 g vit blockchoklad
2 dl kvarg gourmet
2 msk nyponpulver
50 g krossade mandelbiskvier
ev 2 msk citronsaft

Gör så här

00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat

Kommentar

Variera med den frukt du har. Jordgubbar istället för clementiner och glass stället för kesellasåsen. Eller bara bananer, mörk choklad och glass. Allt blir gott....

Gunilla

2004-08-06

Testa liknande recept

Kiwitartelett
Betyg 2.5 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chokladmousse med kvarg
Betyg 4.4 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dubbel chokladcrème med jordnötskrokant och bär
Betyg 3.5 av 5.139 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Trefärgad chokladmousse på mandelbotten
Betyg 3.4 av 5.111 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Lyxig fruktsallad med vit chokladsås
Betyg 3.7 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Choklad- och pistagerutor
Betyg 2.8 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad