Getostfritters med äppel- och lingonchutney

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Getostfritters med äppel- och lingonchutney

Makalöst goda getostfritters som du friterar innan de serveras med en syrlig och fräsch chutney bestående av äpple, lingon, rödlök och äppelcidersvinäger. Bjud på de krispiga tilltuggen till fördrinken.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011

Getostfritters med äppel- och lingonchutney

Ingredienser

6 portioner
600 g getost av chèvretyp
2 dl vetemjöl
3 1/2 dl pankomjöl
2 ägg
rapsolja till fritering
salt

Äppel- och lingonchutney

1 äpple
1/2 rödlök
1 dl lingon
3 msk socker
2 msk äppelcidervinäger
rapsolja
salt

Gör så här

00:08:00
00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Fick dessa supergoda bollar till glöggen. Kan rekommenderas!

    Inger

Testa liknande recept

  • Kolapaj med vaniljlingon
    Betyg 2.1 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Rödkål med lingon
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chutney
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rårörda lingon
    Betyg 4.4 av 5.186 personer har röstat
    Receptet har 24 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad