En njutbar snabblagad rätt som uppskattas av hela familjen. Spänstiga fiskbullar fräser du ihop med purjolök och syrliga äppelbitar och blandar därefter med curry, buljong och crème fraiche. Färsk pasta blandas i såsen och rätten är klar!
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche. Byt ut fiskbullarna mot valfri annan naturell fisk. Tillsätt ca 2 dl buljong.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Byt ut fiskbullarna mot valfri annan naturell fisk. Tillsätt ca 2 dl buljong.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott men ta gärna mer curry !
Nina
2023-01-17Väldigt gott och uppskattat av både oss och vår minsting! Perfekt vardagsmat!
Therese
2018-02-27Hej Jenny! Du har rätt och vi ber så mycket om ursäkt för det misstaget. Vi har nu uppdaterat receptet med rätt information.
Redaktionen
2015-04-20