Fläskschnitzel med cottage cheese, tomater och rödlök | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Fläskschnitzel med cottage cheese, tomater och rödlök

Snabblagad och god fläskschnitzel med cottage cheese, tomater och rödlök. Du gör en enkel sallad av rödlök och tomat som du serverar till köttet. Gör en egen dressing till salladen och servera rätten med cottage cheese.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och hacka den röda löken fint. Skölj och skiva tomaterna och lägg på tallrikar.
  2. Blanda vinäger och olja och smaksätt med salt och peppar.
  3. Smaksätt cottage cheese med salt och peppar.
  4. Bryn lite matfett i en stekpanna. Lägg i köttet och krydda med salt och peppar. Stek till gyllenbrun ton. Vänd och stek på andra sidan. Krydda.
  5. Strö den hackade löken över tomaterna och slå lite dressing över. Lägg cottage cheese bredvid och sist den nystekta schnitzeln.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 rödlök
  • 8 tomater
  • 1 tsk rödvinsvinäger
  • 1/2 dl matolja
  • salt och peppar
  • 4 dl cottage cheese
  • 1 msk smör eller margarin
  • 4 skivor fläskschnitzel (à 150 g)
Lägg till i inköpslistan