Snabbaste (och godaste) pannacottan gör du enkelt med gelésocker multi. Du slipper blötläggning med gelatinblad och byter du ut vispgrädden mot ett vegetariskt alternativ får en helt vegetabilisk pannacotta. Koka bara i 1 1/2 minut och häll upp i fina glas, låt stelna i kylskåp och vips har du en lyxig dessert som alla älskar!
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.
Recept och bild från Dansukker.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Pannakottan stelnade bara på ytan. Efter över 4 timmar var den fortfarande rinnig inuti trots att jag mätte noggrant.
Helene
2022-12-09Jättegott och enkelt, även för den ovane :)
Thomas
2021-05-09Fantastisk smak men trots många timmar i kylen var den undre delen av pannacottan rinnig. Vi behövde betydligt mer gelesocker än vad receptet angav.
Andreas
2020-07-26