Färskost med chèvre och ajvar

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Färskost med chèvre och ajvar

Om du blandar crème fraiche med chèvre och ajvar relish så får du en härligt krämig och god röra att ha på mackan eller att servera som tillbehör till maten.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Färskost med chèvre och ajvar

Ingredienser

4 portioner
2 dl  kvarg eller crème fraiche
150 g  chèvre
2 - 2 1/2 msk  ajvar relish (paprikaröra)
salt och peppar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på ajvar relish. I övrigt är crèmen fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche eller laktosfritt ostalternativ.
Gör mjölproteinfritt: byt crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Tips

Smaksätt med färska örter istället för ajvar.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Chèvrecrème
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Enklaste chèvrecremen
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chèvreröra med apelsin och dragon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chèvre-tzatziki
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Paprika- och manchegocrème
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Färsbiffar med ajvar och tzatziki
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga